Υλικά
- 400 γραμ. σπανάκι ή σέσκουλα
- 3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1/2 ματσάκι άνιθο
- 3 ολόκληρα αυγά
- 3 κουταλιές cottage
- 6 κουταλιές πίτουρο βρώμης
- 2 κουταλιές γάλα σκόνη
- 1/3 κούπας γάλα
- λίγο βασιλικό
- αλάτι-πιπέρι
| |
Εκτέλεση - Τσιγαρίζουμε το σπανάκι με το κρεμμύδι και το άνιθο για 10 λεπτά ώστε να τραβήξει όλα τα υγρά του και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
- Σε μπωλ ανακατεύουμε τα αυγά με το γάλα και το γάλα σκόνη μαζί με το cottage. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το βασιλικό μας και αφού έχει λίγο κρύωσει το μείγμα από το σπανάκι εννώνουμε τα μείγματα.
- Σε πυρεξάκι 20 εκατοστών στρώνουμε λαδόκολλα και πασπαλίζουμε με τη μισή βρώμη. Ρίχνουμε το μέιγμα μας και προσθέτουμε από πάνω την υπόλοιπη βρώμη.
- Ψήνουμε για 1/2 ωρίτσα στους 170 βαθμούς και είναι έτοιμο!
Μόλις κρυώσει κόβεται κανονικό κομμάτι αλλά ειναι υπεροχο και ζεστό. Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 17242 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |