Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Πουρές σπανάκι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από abba   
Τρίτη, 22/05/12
Υλικά
  • 1 1/2 κιλό σπανάκι
  • 1/4 της κούπας γάλα
  • 1/2 πακέτο φρέσκο βούτυρο
  • Αλάτι
  • Ασπρο πιπέρι
Εκτέλεση
  • Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το σπανάκι και το βράζουμε σε αλατισμένο νερό.
  • Μόλις γίνει το στραγγίζουμε και το αφήνουμε στο τρυπητό για μια ώρα περίπου.
  • Παίρνουμε με το χέρι μας λίγο-λίγο σπανάκι, το σφίγγουμε καλά ώστε να φύγουν όλα τα νερά και το ψιλοκόβουμε.
  • Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει σε σιγανή φωτιά, προσθέτουμε το σπανάκι, ανακατεύουμε πολύ καλά με ξύλινη κουτάλα, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τέλος το γάλα καυτό συνεχίζοντας το ανακάτεμα.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 5707
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 28-05-2012 14:09
 
Τρελαίνομαι για σπανάκι!!! Θα το δοκιμάσω σίγουρα και θα επανέλθω με σχολιάκι!
 
AthinaD

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 24/05/12 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός