Υλικά - 1 κούπα goji berries
- 1μιση κούπα νερό
- 2 κ.σ. ζαχαρίνη
- χυμό μισού λεμονιού
- άρωμα φράουλα - αν υπάρχει
- 1/2 κ.γ. άγαρ άγαρ ή ζελατίνη σε σκόνη ή 1 φύλλο ζελατίνης
| |
Εκτέλεση: - Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά το νερό, τα goji berries και το χυμό λεμονιού, μέχρι να σωθεί το νερό και να έχουν μαλακώσει τα goji berries.
- Απομακρύνουμε και προσθέτουμε τη ζαχαρίνη, το άρωμα φράουλας και τη ζελατίνη.
- Βάζουμε στο ψυγείο και αφήνουμε να κρυώσει.
Αν η μαρμελάδα σας αρέσει λίγο νερουλή, μπορεί να μη χρειαστεί καν η προσθήκη ζελατίνης. Υπενθυμίζω την ημερήσια δοσολογία goji berries, η οποία αντιστοιχεί και στην ποσότητα μαρμελάδας που επιτρέπεται: 1η φάση: 1 κ.σ. 2η φάση: 1 κ.σ. στις μέρες PP και 2 κ.σ. στις μέρες PV 3η φάση: 3 κ.σ. Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 12133 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |