Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ζαχαροπλαστική - Παγωτά και Γρανίτες arrow Παγωτό (πραλίνα αμυγδάλου) εύκολο και γρήγορο
Παγωτό (πραλίνα αμυγδάλου) εύκολο και γρήγορο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από MARTZI   
Σάββατο, 16/06/12
Παγωτό (πραλίνα αμυγδάλου) εύκολο και γρήγορο
Υλικά
  • 1 κιλό φυτική κρέμα
  • 1 1/2  κουτί ζαχαρούχο γάλα βλάχας
  • 4 βανίλιες
  • 350 γραμ.πραλίνα αμυγδάλου
Εκτέλεση
  • Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να φουσκώσει και να πήξει καλά, ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα βλάχας, έπειτα τις βανίλιες και τέλος την πραλίνα αμυγδάλου.
  • Είναι έτοιμο για την κατάψυξη.

Μπορείτε αντι για πραλίνα αμυγδάλου να βάλετε όποιο ξηρό καρπό σας αρέσει αλεσμένο ή να βάλετε νιφάδες κουβερτούρας ή γλυκό του κουταλιού βύσσινο

Παγωτό (πραλίνα αμυγδάλου) εύκολο και γρήγορο

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 6183
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 28-06-2012 18:45
 
Πολύ καλό θα το δοκιμάσω.Φυτική κρέμα εννοείται αυτήν στο πράσινο χαρτόνι ή το μορφατ?
 
natasoula
2. 29-06-2012 18:05
 
ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ΌΧΙ ΤΟ ΜΟΡΦΑΤ
 
martzi

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 03/07/12 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός