Υλικά
- 1 κιλό φυτική κρέμα
- 1 1/2 κουτί ζαχαρούχο γάλα βλάχας
- 4 βανίλιες
- 350 γραμ.πραλίνα αμυγδάλου
Εκτέλεση - Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να φουσκώσει και να πήξει καλά, ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα βλάχας, έπειτα τις βανίλιες και τέλος την πραλίνα αμυγδάλου.
- Είναι έτοιμο για την κατάψυξη.
Μπορείτε αντι για πραλίνα αμυγδάλου να βάλετε όποιο ξηρό καρπό σας αρέσει αλεσμένο ή να βάλετε νιφάδες κουβερτούρας ή γλυκό του κουταλιού βύσσινο Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 9047 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |