Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σαλάτα Αγγούρι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 21/05/07
Υλικά:
3 Αγγούρι(α)
1/3 φλιτζανιού του καφέ Ζάχαρη
2/3 φλιτζανιού άσπρο Κρασόξυδο
1 μικρό κόκκινο φρέσκο (πολύ ψιλοκομμένο) Τσίλι
1 κουταλιά φρέσκα ψιλοκομμένα Φύλλα κορίανδρου
1/4 φλιτζανιού ανάλατα ψημένα Φιστίκια

Τρόπος παρασκευής
Κόψτε τα αγγούρια στη μέση κατά μήκος, αφαιρέστε τα σπόρια και κόψτε τα λεπτές φέτες. Βάλτε το ξύδι και τη ζάχαρη σε ένα κατσαρόλι. Βάλτε στη φωτιά και ανακατώνετε, χωρίς να βράσετε, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Σιγοβράστε χωρίς καπάκι περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να μείνει μισό φλιτζάνι υγρό. Ανακατώστε το ζεστό ξύδι με τα αγγούρια και τα υπόλοιπα υλικά. Σκεπάστε και βάλτε το μπολ στο ψυγείο 3 ώρες ή όλη τη νύχτα.
Συνταγές στις οποίες χρησιμοποιείται:
Ταϊλανδέζικη Μπριζόλα με Σαλάτα Αγγούρι
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )