Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Λαγάνα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 18/06/07

Υλικά:
500 γρ αλεύρι μαλακό
1/2 φλυτζάνι λάδι
2 κουταλάκια του γλυκού μαγιά
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
νερό
σουσάμι


Τρόπος παρασκευής
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C
Ζεσταίνετε μία μικρή ποσότητα νερού
Διαλύετε εκεί την μαγιά και αφήνετε μισή ώρα να "αφρίσει"
Προσθέτετε το λάδι και το αλέυρι και ανακατεύετε
Ζυμώνετε έως η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια σας και να είναι μαλακή
Δίνετε το σχήμα της λαγάνας
Λαδώνετε ένα ταψί και τοποθετείτε την λαγάνα μέσα
Σκεπάζετε με μία πετσέτα και αφήνετε να διπλασιαστεί σε μέγεθος
Αλείφετε ελαφρά λίγο λάδι και πασπαλίζετε με σουσάμι
Ψήνετε μέχρι να ροδίσει
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )