Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Πίτες-Ψωμιά arrow Κρεατόπιτα Ηπείρου
Κρεατόπιτα Ηπείρου Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 18/06/07
Υλικά:
1 κιλό διάφορα (σπανάκι, λάπατα, κλπ) Χόρτα
1/3 κούπας ψιλοκομμένος Μαϊντανός
1/3 κούπας ψιλοκομμένος Άνηθος
1/3 κούπας ψιλοκομμένος Δυόσμος
1 κούπα ψιλοκομμένα Φρέσκα κρεμμυδάκια
250 γρ. Τριμμένο τυρί Φέτα
1 κούπα Λάδι
1 κούπα Ξυνόγαλα
1 κούπα Νερό
21/2 κούπες Καλαμποκάλευρο
1 Αυγό(ά)

Τρόπος παρασκευής
Πλύντε καλά τα χόρτα, κόψτε τα σε κομμάτια και ζεματίστε τα. Αφήστε τα να στραγγίσουν σε τρυπητό. Σε μια λεκάνη ανακατέψτε τα χόρτα με τα μυρωδικά, προσθέστε τη φέτα, το λάδι κι ανακατέψτε καλά, να ενωθούν.
Σ' ένα μπολ βάλτε το ξινόγαλο με το νερό κι ανακατέψτε. Προσθέστε το αλεύρι ανακατεύοντας, να γίνει πηχτός χυλός. Ρίξτε μέσα στο χυλό το αυγό ελαφρά χτυπημένο.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )