Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Κατσικάκι λεμονάτο στη κατσαρόλα
Κατσικάκι λεμονάτο στη κατσαρόλα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από annakouki   
Κυριακή, 15/07/12

Καλημερα σε ολους!!!!
Εχω καιρο να υποβαλω καινουργια συνταγη λοιπον για σημερα θα φτιαξω το συγκεκριμενο φαγητο και ειπα να το πω και σε σας για να το φτιαξετε.

Υλικα
  • 1 κιλο κατσικακι εχω εβαλα μπροστινο εσεις μπορειτε να βαλετε οτι κοματι σας αρεσει
  • ριγανι
  • αλατι
  • πιπερι
  • λεμονι
  • 1 σκελιδα σκορδο
  • πατατες κομμενες στα τεσσερα
Εκτέλεση
  • Κοψτε το κατσικακι σε μεριδες και βαλτε το απο το βραδυ με τα υλικα που σας ειπα στο ψυγειο απο το βραδυ.
  • Το πρωι βαζουμε στη χυτραα λαδι βαζουμε το κρεας να παρει απο ολες τις μεριες χρωμα και το σβηνουμε με την μαριναδα.
  • Μετα βαζουμε λιγο νερακι και κλεινουμε τη χυτρα και βραζουμε 20 λεπτα. Μετα την ανοιγουμε,  βαζουμε τις πατατες, επιπλεον αλατι, πιπερα και ριγανι, την ξανακλεινουμε και υπολογιστε ποσα λεπτα θελουν να βρασουν οι πατατες. Μετα ανοιγουμε τη χυτρα και αφηνουμε να πιει το νερο και σβηνουμε με λιγο λεμονι για να παρουν και οι πατατες και καλη ορεξη.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 21437
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 19/07/12 )