Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ψωμί γεμιστό Νο.04 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zouboulia   
Τετάρτη, 25/07/12
Υλικά
  • 1 μπαγκέτα
  • 1 πακέτο τυρί Φιλαδέλφεια
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης
  • 1 καρότο
  • Μερικές πράσινες ελιές
  • Λίγη κάπαρη
  • Μερικά αγγουράκια τουρσί
  • 1 αυγό σφικτό
Εκτέλεση
  • Κόβουμε την μπαγκέτα σε 2 κομμάτια κατά μήκος, την ανοίγουμε στην μέση και βγάζουμε όλη την ψίχα πολύ καλά.
  • Αφήνουμε το τυρί για 2 ώρες έξω από το ψυγείο.
  • Βράζουμε την πιπεριά για λίγα λεπτά (να μαλακώσει λίγο), ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά μας (πιπεριά, καρότο, ελιές, αγγουράκια τουρσί, αυγό), ανακατεύουμε καλά, ρίχνουμε την κάπαρη, το τυρί (το πατάμε πρώτα με το πιρούνι να λιώσει) και ανακατεύουμε πάλι ώστε να μπερδευτούν τα χρώματα.
  • Γεμίζουμε το ψωμί αρκετά, το κλείνουμε, το τυλίγουμε καλά με μεμβράνη, το βάζουμε για μερικά λεπτά στην κατάψυξη για να παγώσει το τυρί και το σερβίρουμε κομμένο σε φέτες (μην το αφήσετε να παγώσει εντελώς για τι μετά θα θέλει απόψυξη, θα υγρανθεί το ψωμί και δεν θα κόβετε).

Οταν το κόψετε θα δείτε τι ωραία εμφάνιση που έχει, σαν μωσαϊκό.

Είναι μια πολύ καλή πρόταση είτε για ορεκτικό σε τραπέζι είτε για κέρασμα μαζί με πίτες σε πιάτο.

Διατηρείται στο ψυγείο για μερικές μέρες.

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 3836
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 29/07/12 )