Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Χοιρινές μπριζόλες και πατάτες και τσένταρ
Χοιρινές μπριζόλες και πατάτες και τσένταρ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zwzw   
Πέμπτη, 09/08/12
Χοιρινές μπριζόλες και πατάτες και τυρί
Υλικά
  • 6 χοιρινές μπριζόλες σχετικά μικρές
  • 8-10 μέτριες πατάτες κομμένες σε φέτες
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 3 κσ αλεύρι         
  • 2 κγ αλάτι, λίγο πιπέρι
  • 1 κούπα τσένταρ
  • 1 ποτήρι γάλα
Εκτέλεση
  • Τσιγαρίζουμε τις μπριζόλες με λίγο λάδι μέχρι να ροδίσουν
  • Ανακατεύουμε τις πατάτες, τα κρεμμύδια, το αλεύρι και αλατοπιπερώνουμε
  • Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και βάζουμε μέσα τις πατάτες. Βάζουμε από πάνω και τις μπριζόλες
  • Σε μια κατσαρολίτσα βάζουμε το γάλα και το τσένταρ και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά. Το ρίχνουμε πάνω από τις μπριζόλες, καλύπτουμε το ταψάκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα
  • Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 6246
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 17-08-2012 13:42
 
Πολύ ωραία συνταγή για να ξεφύγει κανείς από τις σκέτες πατάτες. Το τσένταρ σίγουρα είναι καλή σκέψη. Θα το φτιάξω σίγουρα.
 
natasoula
2. 12-08-2014 09:24
 
οταν λετε 6 χοιρινες μπριζολες μικρες μπορειτε να το προσδιορισετε περιπου σε γραμμαρια? ας πουμε πανω απο κιλο?
 
cookos

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 13/08/12 )