Υλικά - 6 χοιρινές μπριζόλες σχετικά μικρές
- 8-10 μέτριες πατάτες κομμένες σε φέτες
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 3 κσ αλεύρι
- 2 κγ αλάτι, λίγο πιπέρι
- 1 κούπα τσένταρ
- 1 ποτήρι γάλα
Εκτέλεση - Τσιγαρίζουμε τις μπριζόλες με λίγο λάδι μέχρι να ροδίσουν
- Ανακατεύουμε τις πατάτες, τα κρεμμύδια, το αλεύρι και αλατοπιπερώνουμε
- Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και βάζουμε μέσα τις πατάτες. Βάζουμε από πάνω και τις μπριζόλες
- Σε μια κατσαρολίτσα βάζουμε το γάλα και το τσένταρ και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά. Το ρίχνουμε πάνω από τις μπριζόλες, καλύπτουμε το ταψάκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα
- Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά
Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 6227 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |