Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Παγωτό στρατσιατέλα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από katerina26   
Σάββατο, 28/07/12
Υλικά
  • 600 ml γάλα
  • 100 γραμμάρια νιφάδες σοκολάτας
  • 250 γραμμάρια ζαχαρη
  • 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλάκι εσάνς βανίλιας ή βανίλια σκόνη
Εκτέλεση
  • Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα τη ζάχαρη και την κρέμα
  • Λίγο πριν φτάσει σε σημείο βρασμού ή στους 85 βαθμούς κελσίου αποσύρουμε απο τη φωτιά
  • Προσθέτουμε τη βανίλια και αφήνουμε να κρυώσει
  • Στη συνεχεια το βάζουμε στο ψυγείο για μια με δύο ώρες,
  • Συνεχίζουμε με την παγωτοηχανή ή αν δεν έχουμε βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη και το χτυπάμε καθε μία ώρα για 4 φορές
  • Προσθέτουμε την σοκολάτα στο τελευταίο χτύπημα ή όταν τελειώσει το πρόγραμμά της η παγωτομηχανή.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 6237
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 01/08/12 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός