Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Πίτσα Νο.18 (πανεύκολη) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από aga   
Δευτέρα, 06/08/12

Αυτή τη συνταγή την έχω απ' τη μαμά μου. Είναι ό,τι πιο εύκολο μπορεί να φτιάξει μια μαμά για τα παιδιά της. Είναι η τέλεια λύση για το βραδυνό φαγητό. 

Περίπτωση αποτυχίας μηδενική. Επιτυχία εγγυημένη εφόσον ακολουθήσετε πιστά τη συνταγή.

Υλικά και εκτέλεση
  • Σε 1 ½ φλιτζάνι χλιαρό νερό, ρίχνουμε ένα φακελάκι μαγιά. Το ανακατεύουμε με το χέρι μέχρι να εξαφανιστεί τελείως.
  • Μετά ετοιμάζουμε 5 φλιτζάνια αλεύρι σε μια λεκανίτσα, ρίχνουμε στη γουβίτσα μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη, αλάτι και μια κουταλιά της σούπας βούτυρο. Κατόπιν ρίχνουμε το νερό με τη μαγιά. Ζυμώνουμε (προσθέτουμε ανάλογα λίγο αλεύρι μέχρι η ζύμη να γίνει μαλακιά)
  • Σκεπάζουμε το ζυμάρι για 30’ με μια πετσέτα.
  • Μετά το στρώνουμε σ’ ένα ταψάκι βουτυρωμένο και το ψήνουμε στους 200 C  για 10-15’. Μετά το βγάζουμε από το φούρνο και βάζουμε την τομάτα (πολύ καλά στραγγισμένη) που την έχουμε ανακατέψει με ρίγανη ή βασιλικό και ελαιόλαδο. Την ξαναβάζουμε στο φούρνο για 5’ και μετά προσθέτουμε τη μοτσαρέλα φρέσκια (κομμένη σε ροδέλες). Δεν τρομοκρατούμαστε από τα υγρά που θα βγάλει το τυρί στο τέλος!!!
  • Πάνω από τη ζύμη βάζουμε διάφορες λιχουδιές κατά βούληση (πιπεριά, προσούτο, μανιτάρια και δε συμμαζεύεται….)
Καλή Όρεξη!!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 4316
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 10/08/12 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός