Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ρολά παστουρμά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από abba   
Κυριακή, 19/08/12
Υλικά
  • Κρέπες
  • Παστουρμάς
  • Κεφαλοτύρι τριμμένο ή κομμένο σε μπαστουνάκια
  • Ασπράδι αυγού χτυπημένο
  • Σουσάμι
Εκτέλεση
  • Καθαρίζουμε τον παστουρμά από το τσιμένι και τον ψιλοκόβουμε.
  • Φτιάχνουμε μικρές κρέπες (με όποια συνταγή ξέρουμε)και τις γεμίζουμε με τον ψιλοκομμένο παστουρμά και με κεφαλοτύρι (τριμμένο ή μπαστουνάκι).
  • Τυλίγουμε τις κρέπες σε ρολά (σαν κανελλόνια), τις βουτάμε σε χτυπημένο ασπράδι μετά σε σουσάμι και τις τοποθετούμε σε ταψάκι αραιά τη μία από την άλλη.
  • Ψήνουμε στο grill μέχρι να πάρει χρώμα το σουσάμι και από τις δύο πλευρές

Σερβίρουμε σε πιατέλα, πάνω σε ρόκα.

Ο παστουρμάς πρέπει να είναι της καλύτερης ποιότητας, δεν τσιγκουνευόμαστε,

Αφού τον καθαρίσουμε από το τσιμένι, βάζουμε τις φέτες του σε ένα δοχείο κοντό και πλατύ (κάνει και το πυρεξ) με φρέκο γάλα για μία ώρα περίπου. Το γάλα έχει την ιδιότητα να τον μαλακώνει και στην υφή και στην γεύση, αλλιώς γίνεται σαν πετσί.

Προσέχουμε το τυρί που θα τον συνοδέψει, δεν πρέπει να είναι αλμυρό. Το ιδανικό τυρί είναι το κασεράκι.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 5480
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 04/10/12 )