Επιλογές μελών
Παρασκευή, 19/04/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγές μελών Μαγειρική - Μεζέδες και Ορεκτικά Ρολά παστουρμά
Ρολά παστουρμά |
Έχει υποβληθεί από abba | ||||
Κυριακή, 19/08/12 | ||||
Υλικά
Εκτέλεση
Σερβίρουμε σε πιατέλα, πάνω σε ρόκα. Ο παστουρμάς πρέπει να είναι της καλύτερης ποιότητας, δεν τσιγκουνευόμαστε, Αφού τον καθαρίσουμε από το τσιμένι, βάζουμε τις φέτες του σε ένα δοχείο κοντό και πλατύ (κάνει και το πυρεξ) με φρέκο γάλα για μία ώρα περίπου. Το γάλα έχει την ιδιότητα να τον μαλακώνει και στην υφή και στην γεύση, αλλιώς γίνεται σαν πετσί. Προσέχουμε το τυρί που θα τον συνοδέψει, δεν πρέπει να είναι αλμυρό. Το ιδανικό τυρί είναι το κασεράκι. Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 5480 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια) Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. |
||||
Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 04/10/12 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 22/08/2023