Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Γλυκό γιαουρτιού Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από fabiulus   
Σάββατο, 11/08/12
Υλικά
Παντεσπάνι:
  • 6 αυγά
  • 1,5 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 1,5 φλιτζάνι αλεύρι
  • 4 κουταλιές νερό
  • 1 μπέικιν πάουντερ
  • 2 φακελάκια άρωμα βανίλιας
Κρέμα:
  • 4 φακελάκια ζελέ ανανά ή μπανάνα
  • 2 κιλά γιαούρτι
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη (προαιρετικά)
Εκτέλεση
  • Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα.
  • Ρίχνουμε τους κρόκους, την ζάχαρη, νερό και το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.
  • Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου για 15-20 λεπτά
  • Σε άλλη λεκάνη διαλύουμε τα φακελάκια ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες.
  • Προσθέτουμε την ζάχαρη (αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε περισσότερη ή και λιγότερη ανάλογα με το πόσο γλυκό το θέλουμε ή 1 φλιτζάνι ζάχαρη όμως είναι κανονικό) και το γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Αφού ψηθεί το παντεσπάνι ρίχνουμε την κρέμα πάνω με μια βαθιά κουτάλα και το βάζουμε στο ψυγείο

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 7542
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 14/08/12 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός