Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σουφλέ ζυμαρικών Νο.05 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zwzw   
Σάββατο, 25/08/12
Υλικά
  • 1 πακέτο λαζάνια
  • 200 γρ. Γκούντα
  • 200 γρ. Ενταμ
  • 200 γρ. αλμυρό κασέρι
  • 4 φέτες ζαμπόν
  • 4 φέτες μπέικον
  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος
  • 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • Λίγο βιτάμ
Εκτέλεση
  • Βράζουμε τα λαζάνια για 15 λεπτά σε αλατισμένο νερό.
  • Τρίβουμε τα τυριά και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ.
  • Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν, το μπέικον και την πιπεριά.
  • Βουτυρώνουμε ένα μέτριο πυρέξ, στραγγίζουμε τα λαζάνια, τα αλατίζουμε, τα ρίχνουμε στο πυρέξ, προσθέτουμε την μισή ποσότητα των τυριών, το ζαμπόν, το μπέικον και την πιπεριά και τέλος ρίχνουμε το υπόλοιπο τυρί και την κρέμα γάλακτος.
  • Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσουν τα τυριά.

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 11203
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 29/08/12 )