Επιλογές μελών
Σάββατο, 20/04/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγές μελών Μαγειρική - Διεθνής Κουζίνα Ριζότο αλά Μιλανέζε
Ριζότο αλά Μιλανέζε |
Έχει υποβληθεί από fabiulus | ||||
Πέμπτη, 30/08/12 | ||||
Υλικά
Εκτέλεση
Η αυθεντική συνταγή φτιαχνεται με βοδινό μεδούλι εκτός από το βούτυρο. Χρειάζονται 40 γρ. βοδινό μεδούλι και 150 γρ. βούτυρο για να την φτιάξει κανείς και το μόνο που διαφέρει στην εκτέλεση είναι ότι λιώνεις το μεδούλι στο μισό βούτυρο στο τηγάνι και μετά προσθέτεις το κρεμμύδι. Σ' αυτήν την εκδοχή, η παρμεζάνα ανακατεύεται με το ριζότο μαζί με το υπόλοιπο βούτυρο στο τέλος του μαγειρέματος. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ριζότο με μεδούλι διότι τα φοβάμαι κάπως, ήθελα όμως να τη μοιραστώ μαζί σας Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 5047 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια) Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. |
||||
Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 02/09/12 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 22/08/2023