Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Πουλερικά και κυνήγι arrow Κουνέλι με δενδρολίβανο και μανιτάρια
Κουνέλι με δενδρολίβανο και μανιτάρια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από abba   
Τρίτη, 25/09/12
Εκτέλεση
  • 1 κιλό κουνέλι σε μερίδες
  • 1/2 κούπα ελαιόλαδο
  • 400 γρ μανιτάρια φρέσκα
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 1/2 κούπα λευκό κρασί
  • 400 γρ. ντομάτα τριμμένη
  • 2/3 κούπας ζωμό κρέατος
  • 2 κ.σ. δεντρολίβανο φρέσκο
  • αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
  • Πλένετε με νερό και ξύδι το κουνέλι και το σοτάρετε στο ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώστε και βάλτε το δεντρολίβανο.
  • Όταν ροδίσουν βγάλτε το σ' ένα πυρίμαχο σκεύος.
  • Ρίξτε μέσα στο τηγάνι το κρεμμύδι και τα μανιτάρια και σοτάρετε για 5 λεπτά. Σβήστε με το κρασί και ανακατέψτε σε δυνατή φωτιά.
  • Βάλτε την ντομάτα, το ζωμό και σιγοβράστε για 20-25 λεπτά.
  • Αδειάστε την σάλτσα στο πυρέξ με το κουνελάκι και ψήστε στους 200 βαθμούς για 1,5 ώρα
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 6438
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 27/09/12 )