Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μπισκοτάκια γεμιστά με μαρμελάδα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από fabiulus   
Κυριακή, 07/10/12
Υλικά
  • 180-200γρ μαρμελάδα με την αγαπημένη σας γεύση
  • 150γρ αλεύρι
  • 80γρ ζάχαρη
  • λίγο αλάτι
  • 5κσ βούτυρο
  • 2 κρόκοι αυγών
  • 50γρ ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
  • Σ'ένα μπολ κόβουμε το βούτυρο σε κομματάκια και το ανακατεύουμε με το αλεύρι, το αλάτι και τη ζάχαρη. Τρίβουμε με τα χέρια μας ελαφρά το μίγμα. Μετά ρίχνουμε τους κρόκους και ζυμώνουμε. Αφήνουμε τη ζύμη σε δροσερό μέρος για περίπου μία ώρα, κατά προτίμηση τυλιγμένη σε πλαστική μεμβράνη.
  • Όταν περάσει η ώρα, ανοίγουμε τη ζύμη και κόβουμε στρογγυλά κομμάτια, (υπολογίστε ότι με αυτή την ποσότητα υλικών θα βγουν περίπου στα 14 στρογγυλά). Στα μισά ανοίγουμε μια μικρή στρογγυλή τρύπα στο κέντρο.
  • Τα βάζουμε όλα σε βουτυρωμένο ταψί, (ή ταψί που έχουμε τοποθετήσει λαδόκολλα), και τα ψήνουμε στους 170C βαθμούς για περίπου 15λεπτά. Αφού ψηθούν, με τη βοήθεια μιας σπάτουλας τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  • Στα μισά απλώνουμε μαρμελάδα. Πασπαλίζουμε τα υπόλοιπα μισά, που έχουν την τρύπα στο κέντρο τους, με ζάχαρη άχνη και σκεπάζουμε αυτά με τη μαρμελάδα. Αφού τα ενώσουμε, τα πιέζουμε ελαφρά να κολλήσουν.

Καλή σας όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 3471
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 11-10-2012 18:16
 
ΥΠΈΡΟΧΑ!!!!
 
pastaflora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 11/10/12 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός