Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ειδική κατηγορία - Διαίτης arrow Dukan PP - Κινέζικα μπουτάκια κοτόπουλου
Dukan PP - Κινέζικα μπουτάκια κοτόπουλου Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από AndieAlx   
Παρασκευή, 28/09/12
Eκανα τρελο κοτοπουλο χθες. Δυστυχως πεσαμε με τα μουτρα πριν το φωτογραφισω οποτε χαλασε η φωτο. Θα γραψω την συνταγη, αλλα η φωτο θα μπει πολυ συντομα, εφοσον θα επαναληφθει πολυ πολυ γρηγορα!
Υλικά
  •  Dukan PP - Κινέζικα μπουτάκια κοτόπουλου8 μπουτακια κοτοπουλο χωρις πετσα
  • αλατι χοντρο
  • πιπερι
  • θυμαρι
  • κινεζικα μπαχαρικα (τα βρισκουμε στο σουπερ μαρκετ, εχουν γυρω στα 5 διαφορετικα μπαχαρικα μεσα οπως κανελλα κτλ)
  • ενα λεμονι
  • λιγο τζιντζερ
  • λιγο ελαιολαδο
  • αλουμινοχαρτο
  • ταψι
  • τηγανι αντικολλητικο
Εκτελεση
  • Βαζουμε τα μπουτακια μεσα στο ταψι και τους ριχνουμε χοντρο αλατι, πιπερι, θυμαρι και το μειγμα μπαχαρικων (κινεζικο) και λιγο ελαιολαδο και απο τις δυο πλευρες, τα χτυπαμε με το χερι για λιγη ωρα (βοηθαει λεει στο να εισχωρησουν τα μπαχαρικα)
  • Εχουμε ζεστανει το αντικολλητικο τηγανι και βαζουμε τα μπουτακια μεσα, τα "σωταρουμε" καλα, να ναι σαν ξεροψημενα απ εξω και να εχουν κανει μια κρουστα σκουρου χρωματος απο τα μπαχαρικα.
  • Τα βαζουμε μεσα στο ταψι, στιβουμε το λεμονι με λιγο τζιντζερ (ελαχιστο, ειναι εντονο), εγω εβαλα και γλυκια παπρικα, και περιχυνουμε τα κοτοπουλακια μας, καλυπτουμε το ταψι με αλουμινοχαρτο και το βαζουμε στον αερα, στους 200 βαθμους για μια ωρα (ουσιαστικα βραζει μεσα σε αυτο το ζουμι)
  • Μετα την μια ωρα, εγω το γυρισα για λιγο στο γκριλ και απο τις 2 πλευρες να ρουφηξει λιγο ζουμακι.
  • Τα εκοψα κομματια, και το αφησα μεσα στο ταψι με το ζουμακι ολο το βραδυ, να ποτισει καλα το κοτοπουλακι. Το πρωι το πεταξα το ζουμακι.
ΜΙαμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Μιαμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!

Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 11705
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 02/10/12 )