Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Φλογέρες με παστουρμά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από jero   
Δευτέρα, 01/10/12
ΥΛΙΚΑ (για 10 κομμάτια)
  • 10 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα
  • 10 φέτες κασέρι για τοστ
  • 100 γρ. παστουρμά ψιλοκομμένο
  • 3 αυγά χτυπημένα με 2 κουτ.σούπας λάδι
  • 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη
  • λάδι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Με ένα πλάστη πιέζουμε την φέτα του ψωμιού να πλατύνει. Βάζουμε μια φέτα κασέρι πάνω σε κάθε φέτα ψωμί. Το κασέρι να είναι πιο μικρό από το ψωμί. Τοποθετούμε στο κέντρο μερικά κομμάτια παστουρμά και τυλίγουμε προσεκτικά σε ρολό. Στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα.
  • Βουτάμε τις φλογέρες στο μείγμα του αυγού και μετά στην φρυγανιά. Μόλις ετοιμαστούν όλα, τα βάζουμε για 10 λεπτά στην κατάψυξη ή τα φυλάμε εκεί έως την μέρα που θα τα τηγανίσουμε.
  • Τα τηγανίζουμε όπως είναι παγωμένα σε  καυτό λάδι για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
Buon apettito! 
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 3231
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 04/10/12 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός