Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Χόρτα τσιγαριστά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από jero   
Σάββατο, 06/10/12
Υλικά (για 4 άτομα)
  • 1 κιλό χόρτα άγρια καλά πλυμένα
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
  • 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 3 πράσα κομμένα σε ροδέλες
  • 1 ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 250 ml ελαιόλαδο
  • 1 ποτ. του νερού κρασί ροζέ
  •  1 κουτ. της σούπας κοφτό αλάτι χοντρό
Εκτέλεση
  • Ρίχνουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα το ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια και τα πράσα και τα τσιγαρίζουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να μαραθούν.
  • Ρίχνουμε και τα χόρτα, ανακατεύουμε και μόλις μαραθούν ρίχνουμε το κρασί.
  • Ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και σιγοβράζουμε το φαγητό για 40-45 λεπτά.

Προσέχουμε το φαγητό να μη χάσει τα υγρά του.Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο χλιαρό νερό.

Οταν είναι έτοιμα ρίχνουμε το αλάτι και τα μυρωδικά το αφήνουμε να πάρει μια βράση και σερβίρουμε.

Buon apettito!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 4599
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 11-10-2012 11:44
 
Αν του προσθέσεις και 1 φλυτζάνι βρασμένα μαυρομμάτικα! θα δείς τι ...λιχουδιά βγαίνει....!!!!
 
pastaflora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 10/01/13 )