Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Καροτίνια (από τον Χριστόδουλο) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Κυριακή, 21/10/12

Ο Χριστόδουλος έφτιαξε αυτό το υπέροχο τρουφάκι -φοντάν  που ειναι  πάρα πολύ αγνό  σιροπιασμένο και νηστίσιμο,

Την συνταγή την βρήκα στο σάιτ: i-diadromi.com

 Αξίζει να την δοκιμάσετε:

Υλικά
  • 1.200 γρ. καρότα
  • 3 φακελάκια καρύδα τριμμένη των 200 γραμμαρίων το καθένα.
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμονιού.    
  • 1 βανίλια.
  • Χαρτάκια για τρουφάκια.
  • 2 φλυτζάνια  του τσαγιού ζάχαρη απλή.

Καροτίνια (από τον Χριστόδουλο)

Εκτέλεση:
  • Καθαρίζουμε και βράζουμε σε νερό τα καρότα ίσα - ίσα να τσιμπιούντε με το πιρούνι.
  • Τα βγάζουμε από το νερό και τα τρίβουμε με τον τρίφτη του κρεμμυδιού.
  • Βάζουμε τα τριμμένα καρότα σε αντικολλητικό τηγάνι μαζί τη ζάχαρη σε μέτρια φωτιά.
  • Τα ανακατεύουμε μέχρι να πιουν τα υγρά τους. Δεν τα στεγνώνουμε πολύ.
  • Τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα δύο φακελάκια καρύδας, το ξύσμα λεμονιού και τη βανίλια.
  • Σε ένα δίσκο απλώνουμε  το τρίτο φακελάκι της καρύδας.
  • Μόλις κρυώσει λίγο το μείγμα με τα καρότα τα πλάθουμε  σε μικρά μπαλάκια, τα ρολάρουμε πάνω στην υπόλοιπη τριμμένη καρύδα.

Είναι έτοιμα!!!!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 3481
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 25/10/12 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός