Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μαρμελάδα βατόμουρο ή σμέουρο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από GogoBC   
Σάββατο, 27/10/12

hpim1667_425Έψαξα, έψαξα έψαξα αλλά δεν βρήκα συνταγή, για αυτό και παραθέτω την συνταγή στην πιο απλή της εκδοχή όπως μου την είπε η μαμά μου.

Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε φρέσκα τα φρούτα, ειδικά, αν ζείτε στην εξοχή βγείτε μια βόλτα και μπορεί να βρείτε...αν όχι τότε ψάξτε σε σούπερ μάρκετ για κατεψυγμένα.

Υλικά
  • 500 γρ. βατόμουρα ή σμέουρα φρέσκα ή κατεψυγμένα
  • 400 γρ. ζάχαρη
  • λίγο νερό προαιρετικά
Εκτέλεση
  • Βάζουμε τα βατόμουρα με την ζάχαρη σε κατσαρόλα ανακατεύουμε και αφήνουμε για μισή με μια ώρα μέχρι να βγει το ζουμί τους 
  • Μετά το πέρας της ώρας βάζουμε σε δυνατή φωτιά αρχικά κι ανακατεύουμε κατά διαστήματα.
    (Σε περίπτωση που δεν έχουν βγάλει ζουμί βάζουμε ελάχιστο νερό και μετά στη φωτιά)
  • Στην συνέχεια χαμηλώνουμε την φωτιά εξακολουθώντας να ανακατεύουμε κατά διαστήματα μέχρι να δέσει η μαρμελάδα.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 4334
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 02/11/12 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός