Υλικά - 8κσ πίτουρο βρώμης
- 8κσ πίτουρο σιταριού
- 10κσ γάλα σκόνη
- 1κσ μπέικιν πάουντερ
- 1κγ αλάτι
- 2 φακελάκια γρήγορης μαγιάς (8γρ το πακέτο)
- 1κσ γιαούρτι 0 % λιπαρά
- 4κσ fromage frais 0% ή τυρί λινέσσα
- 3 αυγά
- 4 ή 5 κσ ζεστό νερό
Τρόπος Παρασκευής - Χρησιμοποιούμε 2 μπολ. Στο πρώτο ανακατεύουμε την μαγιά με το ζεστό νερό, μέχρι να λιώσει καλά, στην συνέχεια βάζουμε και το τυρί λινέσσα και ανακατεύουμε έως ότου έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Στο δεύτερο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπά υλικά. Ρίχνουμε το μείγμα από το πρώτο μπολ στο δεύτερο και ανακατεύουμε καλά. Το αποτέλεσμα είναι ένας πολύ παχύς χυλός.
- Ρίχνουμε το τελικό μείγμα σε μια μακρόστενη φόρμα (εάν θέλουμε χρησιμοποιούμε λαδόκολλα) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθ. Κελσίου για 10 λεπτά. Μειώνουμε την θερμοκρασία στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για άλλο ένα 20λεπτο.
Εγώ προθερμαίνω το φούρνο αφού φτιάξω το μείγμα για να μπορέσει η βρώμη και το σιτάρι να τραβήξει λίγο το υγρό στοιχείο του μείγματος. Καλή όρεξη!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 27340 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |