Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Πουλερικά arrow Κοτόπουλο Σατάι με Γιαούρτι
Κοτόπουλο Σατάι με Γιαούρτι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 18/06/07
Υλικά:
200 γρ. ελαφρύ Γιαούρτι
650 γρ. Κοτόπουλο φιλέτο
3 μέτρια (σε φέτες) Κρεμμύδι(α)
1 κουταλάκι τριμμένο Κύμινο
250 γρ. (μισά) Ντοματάκια τσέρι
1/2 φλιτζάνι Σάλτσα σατάι
1/3 φλιτζανιού φρέσκα Φύλλα κορίανδρου

Τρόπος παρασκευής
Βάλτε σε ένα μπολ το κοτόπουλο με τη σάλτσα και ανακατώστε καλά. Σκεπάστε και βάλτε το μπολ στο ψυγείο 3 ώρες ή όλη τη νύχτα.
Βγάλτε το κοτόπουλο από τη σάλτσα, προσθέστε στο μπολ με την υπόλοιπη σάλτσα τα κρεμμύδια και ανακατώστε καλά.
Βάλτε το κοτόπουλο και τα κρεμμύδια πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος. Ψήστε τα μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί μέχρι μέσα το κοτόπουλο και μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια.
Βάλτε στην πλάκα ψησίματος τις ντομάτες και ψήστε τες μέχρι να μαλακώσουν.
Ανακατώστε σε ένα μεγάλο μπολ το κοτόπουλο με τα κρεμμύδια, τις ντομάτες και το μισό κορίανδρο. Πασπαλίστε με τον υπόλοιπο κορίανδρο.
Ανακατώστε το γιαούρτι με το κύμινο. Σερβίρετέ το σε χωριστό μπολ μαζί με το κοτόπουλο σατάι.
Προέλευση
Pamela Clark
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )