Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Καλτσόνε με ζαμπόν Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από kabmaria   
Τρίτη, 27/11/12
Υλικά
  • Ζύμη για καλτσόνε (π.χ. αυτή)
  • Λάδι
  • 2 ώριμες ντομάτες
  • 200 γρ. πεκορίνο τριμμένο
  • 200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 200 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • 200 γρ, μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • Αλάτι
Εκτέλεση
  • Περνάμε τις ντομάτες από το μπλέντερ.
  • Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και προσθέτουμε την ντομάτα, το αλάτι τα μανιτάρια και το ζαμπόν και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν.
  • Κατεβάζουμε το τηγάνι από την φωτιά και προσθέτουμε το πεκορίνο και την παρμεζάνα.
  • Γεμίζουμε τα καλτσόνε και ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στη ζύμη που επιλέξαμε.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2379
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 29/11/12 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός