Υλικά (για 5 μερίδες) - 1 κιλό αρακάς (καθαρισμένος ή κατεψυγμένος)
- 1 κούπα λάδι
- 10 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 300 γραμμάρια ντοματάκια
- 1/2 κουταλιά της σούπας ντοματοπελτές
- Ανηθο ψιλοκομμένο.
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση - Αν ο αρακάς είναι φρέσκος τον πλένουμε
- Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και όταν ζεσταθεί αρκετά σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια.
- Ρίχνουμε τον αρακά, την ντομάτα και μία κούπα ζεστό νερό.
- Σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει το φαγητό. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και άλλο νερό (ζεστό).
- Προς το τέλος ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 4967 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |