Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Γίγαντες με σπανάκι και πράσο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από laalaria   
Τρίτη, 27/11/12
Υλικά
  • 1/2 κιλό Γίγαντες
  • 1/2 κιλό σπανάκι
  • 2 πράσα
  • 3 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 1 ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • Ελαιόλαδο
  • Μισό κουτί ντοματοχυμό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ανηθο
  • Μαϊντανό
  • Λίγη κομματιασμένη φέτα
Προετοιμασία
  • Μουλιάζουμε από βραδίς τους γίγαντες
Εκτέλεση
  • Βράζουμε τους γίγαντες μέχρι να μαλακώσουν αρκετά ενώ συγχρόνως τσιγαρίζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να μαραθούν.
  • Κρατάμε το ζουμί από τους γίγαντες και τους βάζουμε σε ένα ταψί ή γάστρα.
  • Προσθέτουμε τα λαχανικά, τον ντοματοχυμό, αλάτι, πιπέρι,3-4 κούπες από το ζουμί και ψήνω για 30' περίπου. (Κατά την διάρκεια του ψησίματος αν χρειάζεται ρίχνουμε και άλλο ζουμί για να μην ξεραθεί).
  • Προσθέτουμε την φέτα και βάζουμε το φαγητό μας στο φούρνο για άλλα 10' λεπτά περίπου (να λιώσει η φέτα).

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 3273
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 29/11/12 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός