Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μαρμελάδα καστανο (πάρα πολύ απλή) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Παρασκευή, 30/11/12
Υλικα
  • 1 κιλο  καστανα βρασμενα και  καθαρισμενα και περαμενα στο μουλτι  να γινουν  ενας πολτος  με ελαχιστα  κομματακια. 
  • Σιροπι: με ζαχαρη και νερο και μια κουταλια γλυκοζη και χυμο απο 1/4 λεμονι
Εκτελεση
  • Βραζουμε το σιροπι κανονικα οπως κανουμε με τα σιροπια των απλων γλυκων, και οταν ειναι ετοιμο προσθετουμε τον πολτο (πουλπα) του καστσανου .ανακατευουμε να  ομογενοποιηθη το μειγμα και το αφηνουμε  να παρη βραση μονον  1-2΄λεπτα της ωρας.
  • Κατοπιν σερβιρουμε  μεχρι επανω (χωρις κενο  πολυ ,το μειγμα της ετοιμης πλεον μαρμελαδας   σε γυαλινα βαζα που ειναι αποστειρωμενα, και κλεινουν αεροστεγως.
  • Τα αποδογυριζουμεκαι τα αφηνουμε ετσι μεχρι να κρυωσουν. Τοτε τα αποθηκευουμε στο ντουλαπι.

Οταν ανοιχθούν φυλασσονται στο ψυγειο για καταναλλωση. 


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 2847
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 04/12/12 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός