Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Χοιρινό κρασάτο Νο.03 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zouboulia   
Παρασκευή, 07/12/12
Υλικά
  • 1 1/2 κιλό χοιρινό (ψαχνό)
  • 1/2 φλιτζανάκι λευκό κρασί
  • 3/4 κούπας βούτυρο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση
  • Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομματάκια, τα πλένουμε, τα στραγγίζουμε και τα τηγανίζουμε σε βαθύ τηγάνι.
  • Οταν τελειώσουμε το τηγάνισμα τα σβήνουμε με το κρασί.
  • Αφήνουμε το φαγητό να πάρει μία βράση και στην συνέχεια το ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα, βάζουμε αλάτι, πιπέρι και 1 κούπα ζεστό νερό και το σιγοβράζουμε μέχρι να γίνει το κρέας και να μείνει μόνο με την σάλτσα του (το ζουμί του δηλαδή) (αν χρειάζεται προσθέτουμε και άλλο ζεστό νερό).

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 3078
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 10-12-2012 19:55
 
Σε 1.5 κιλό χοιρινό 1/2 φλιτζανάκι κρασί ΜΟΝΟ :roll συγνώμη για την παρέμβαση αλλά νομίζω ότι χρειάζεται τουλάχιστον 1 φλιτζάνα για να το 'ακούσει΄ :)
 
tsigkos59
2. 16-12-2012 00:36
 
έχεις δίκιο, εγώ τόσο βάλω πάντως
 
zouboulia

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 09/12/12 )