Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σπετζοφάϊ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από dabalia   
Τετάρτη, 26/12/12
Υλικά
  • 1 κιλό χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε κομμάτια
  • 800 γρ. στενόμακρες πράσινες πιπεριές
  • 2 καυτερές πιπεριές
  • 1 κιλό ντομάτες ώριμες κομμένες στα τέσσερα
  • 5 φύλλα δάφνης
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Μαϊντανό
  • Δυόσμο
  • 1/2 κούπα λάδι περίπου
  • Λίγο μαύρο κρασί
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Εκτέλεση
  • Τηγανίζουμε ελαφρά τα κομμάτια του λουκάνικου.
  • Πλένουμε καλά τις πιπεριές, κόβουμε το πάνω μέρος, αφαιρούμε τα σπόρια, τις κόβουμε στα τέσσερα και τις τηγανίζουμε ελαφρά.
  • Βάζουμε σε μία κατσαρόλα τα λουκάνικα και από πάνω τις πιπεριές.
  • Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και τηγανίζουμε τις ντομάτες.
  • Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο, το αλάτι, την δάφνη, τον δυόσμο και το πιπέρι και σβήνουμε με το κρασί.
  • Αφήνουμε την σάλτσα να σιγοβράσει για μερικά λεπτά και την ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα λουκάνικα.
  • Προσθέτουμε τον μαϊντανό και αφού τα ανακατέψουμε όλα μαζί προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι (όσο χρειάζεται ανάλογα με το λίπος που θα βγάλουν τα λουκάνικα) Βάζουμε την κατσαρόλα στην φωτιά και σιγοβράζουμε.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 4083
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 29/12/12 )