Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Σουβλάκια πατάτας Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zwzw   
Τετάρτη, 02/01/13
Σουβλάκια πατάτας
Υλικά
  • 1,5 κιλό μικρές πατάτες
  • αλάτι
  • 1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 2 κγ ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 1/2 κγ θυμάρι
  • πιπέρι
Εκτέλεση
  • Σουβλάκια πατάταςΠλένουμε καλά τις πατάτες, τις βάζουμε σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, 10 με 12 λεπτά.
  • Τις στραγγίζουμε και τις μεταφέρετε σε μεγάλο μπολ. Τις περιχύνουμε με λάδι και βάζουμε το σκόρδο, το θυμάρι και πιπέρι.
  • Προθερμάνετε το γκριλ και περνάμε τις πατάτες ομοιόμορφα σε μεταλλικά σουβλάκια
  • Ψήνουμε για 10 λεπτά περίπου, γυρνόντας τις στο ενδιάμεσο. Εαν χρειαστεί, τις περνάμε με το μείγμα από το λάδι για να ροδίσουν καλύτερα

Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 3004
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 05-01-2013 11:40
 
ΑΠΛΟΚΑΙ ΩΡΑΙΟ!
 
pastaflora
2. 05-01-2013 11:42
 
για να καλύψει σε μεγάλη κατσαρόλα σάλτσα. 
 
γΙΑ ΠΟΙΑ ΣΆΛΤΣΑ ΜΙΛΑΣ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ...!!!?????
 
pastaflora
3. 06-01-2013 02:04
 
έχετε δικιο, της νυχτας τα καμώματα λένε .. άλλα είχα κατα νου και αλλα εγραφα :upset
 
zwzw

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 06/01/13 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός