Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μανιτάρια Teriyaki Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από babakoulina   
Κυριακή, 30/12/12
Μανιτάρια Teriyaki
Υλικά
  • 1 πακέτο μικρά μανιτάρια φρέσκα
  • 1 κσ καστανή ζάχαρη
  • 1 κσ σάλτσα σόγιας φως
  • 1 κσ ξίδι λευκό
  • 1 κσ σησαμέλαιο
  • πιπέρι
  • 1/2 κγ τζίντζερ σε σκόνη
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
  • Ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά τη σάλτσα σόγιας, το ξίδι, λάδι, πιπέρι, σκόρδο, τζίντζερ, κρεμμύδια και ζάχαρη μαζί.
  • Κόβουμε τα μανιτάρια στα 4 και τα ρίχουμε μεσα, τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους
  • Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα βάζουμε στο ψυγείο για όλη τη νύχτα πριν το σερβίρισμα

Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 2656
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 31/12/12 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός