Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Καλαμαράκια τηγανιτά Νο.02 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zwzw   
Κυριακή, 20/01/13
Καλαμαράκια τηγανιτά
Υλικά
  • Μισό κιλό φρέσκα καλαμάρια κομμένα σε ροδέλες
  • 500 ml λάδι για τηγάνισμα
  • 300 γρ καλαμποκάλευρο

Για τη μαρινάδα

  • 1/2 κουταλάκι αλάτι
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 1/2 κουταλάκι πιπέρι
  • 1 ασπράδι αυγού)
  • 1 κουταλιά της σούπας κάρυ σε σκόνη
  • 1 κσ αλεύρι
Εκτέλεση
  • Φτιάχνουμε τη μαρινάδα μας και μαρινάρουμε τα καλαμαράκια για τουλάχιστον 30 λεπτά. Μπορούμε να τα αφήσουμε στο ψυγείο και για 1 ολόκληρο βράδυ
  • Πριν τα τηγανίσουμε, τα περνάμε από το καλαμποκάλευρο. Το λάδι μας πρέπει να είναι πολύ, καυτό και τα καλαμαράκια σε θερμοκρασία δωματίου.
  • Τηγανίσουμε για 1 λεπτό περίπου και σερβίρουμε αμέσως, γαρνίροντας με φέτες λεμονιού, μαγιονέζα ή οποιαδήποτε σάλτσα θέλετε.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 6722
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 24-04-2013 21:50
 
:) :) :) :) :)
 
MARIETT

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 24/01/13 )