Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Πουλερικά arrow Ινδικό Πικάντικο Κοτόπουλο
Ινδικό Πικάντικο Κοτόπουλο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 18/06/07

Υλικά:
Λάδι
2 μέτρια κομμένα Κρεμμύδι(α)
2 ψιλοκομμένες μκρές καυτερές Κόκκινη(ες) πιπεριά(ες)
1 κουταλάκι αλεσμένη Κανέλα
2 κουταλάκια ακοπάνιστο Κύμινο
1 κουταλιά τριμμένο φρέσκο Τζίντζερ
2 πολτοποιημένες σκελίδες Σκόρδο
2 μεγάλες ξεφλουδισμένες και κομματιασμένες Πατάτα(ες)
1/2 φλιτζάνι Νερό
3 (ξεφλουδισμένες και χωρίς σπόρο) ψιλοκομμένες μικρές Ντομάτα(ες)
1300 γρ. (χωρίς την πέτσα) Κοτόπουλο μπούτι ψαχνό

Τρόπος παρασκευής
Ψεκάστε με λάδι ένα πυρίμαχο σκεύος 2,5 λίτρων και σωτάρετε το κοτόπουλο σε δόσεις, ώσπου να ροδίσει γύρω γύρω. Βγάλτε το στην άκρη.
Σωτάρετε στο ίδιο σκεύος τα κρεμμύδια, τα καυτερά, την κανέλα, το κύμινο, το τζίντερ και το σκόρδο, ανακατεύοντας ώσπου να μαλακώσουν τα κρεμμύδια.
Ξαναβάλτε το κοτόπουλο στο σκεύος μαζί με τις πατάτες, το νερό και τις ντομάτες. Αφήστε να πάρουν βράση.
Ψήστε τα σε μέτρια ζεστό φούρνο, σκεπασμένα, 30 λεπτά ή ώσπου να μαλακώσουν το κοτόπουλο και οι πατάτες.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )