Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Συκωταριά τηγανιτή Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από jero   
Σάββατο, 27/04/13
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
  • 1 συκωταριά αρνίσια
  • 3 κουτ.σούπας ξύδι
  • 50 ml λευκό ξηρό κρασί
  • 1 πράσο κομμένο σε κομμάτια
  • 2 κουτ.σούπας ρίγανη
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • χυμό από 2 λεμόνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Πλένουμε καλά τη συκωταριά κάτω από τρεχούμενο νερό, την κόβουμε σε μπουκιές και την αφήνουμε σε ένα μπολ με ξύδι για 10 λεπτά.Την ξεπλένουμε καλά και αφήνουμε να στραγγίξει.
  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το πράσο μέχρι να γυαλίσει.Ρίχνουμε την συκωταριά και τσιγαρίζουμε για περίπου 5 λεπτά.Σβήνουμε με το κρασί και σκεπάζουμε το τηγάνι για 1 λεπτό ώστε να εγκλωβιστεί το άρωμα στο εσωτερικό του.Στη συνέχεια ρίχνουμε τη ρίγανη και σιγοψήνουμε για 10 λεπτά περίπου.Περιχύνουμε με τα λεμόνια και σερβίρουμε.

Buon appetito!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 6209
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 01-05-2013 18:58
 
ΥΠΈΡΟΧΗ ΣΥΝΤΑΓΉ!
 
pastaflora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 01/05/13 )