Ένα συμπληρωματικό πιάτο που πάει με τα πάντα
Υλικά - 4-5 μεσαίες πατάτες
- 1 κσούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κγ βασιλικό
- 1/2 κγ ρίγανη
- 1/2 κγ σκόνη σκόρδου
- 1/4 κγ τριμμένο μαύρο πιπέρι
- 1/2 κγ αλάτι
- 1 κσ παρμεζάνα τριμμένη
Εκτέλεση - Κόβουμε τις πατάτες σε μεσαία κομμάτια και τις βάζουμε σε ένα τάπερ. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, κλείνουμε το τάπερ και τα ανακατεύουμε πολύ καλά
- Απλώνουμε τις φουρνοπατάτες σε λαδόκολλα και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 20 λεπτάκια. Τις γυρίζουμε και ψήνουμε για άλλα 15-20 λεπτά ή μέχρι οι πατάτες να ροδίσουν.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 4441 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |