Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κρέμα κάσταρντ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από fabiulus   
Δευτέρα, 27/05/13
Υλικά:
  • 4 κροκάδια
  • ½ φλ. ζάχαρη
  • 1 φλ. χυμό μανταρινιού ή άλλου φρούτου
Εκτέλεση:
  • Ανακατεύουμε συνέχεια με σύρμα πάνω στη φωτιά μέχρι να αρχίσει να πήζει η κρέμα.
  • Δεν πρέπει να σφίξει πολύ, αλλά μόλις να καλύπτει το κουτάλι. Αν τη βράσουμε παραπάνω θα κόψει.

Αν αντικαταστήσουμε το ½ φλ. χυμό με ½ φλ. γάλα τότε θα έχουμε την κρέμ ανγκλαίζ.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 6002
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 31/05/13 )