Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Γιαούρτι με μέλι και καρπούζι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από fabiulus   
Τρίτη, 18/06/13
Υλικά (για 4 άτομα):
  • 500 γρ.στραγγιστό γιαούρτι
  • 250 ml κρέμα γάλακτος παγωμένη
  • 5 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
  • 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης σε ψίχα, χονδροκομμένα
  • 1/2 του κιλού καρπούζι σε κυβάκια (χωρίς σπόρους)
  • Λίγη κανέλα
  • Μέλι
Εκτέλεση
  • Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί. Προς το τέλος προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη και συνεχίζουμε το χτύπημα.
  • Ρίχνουμε κατόπιν το γιαούρτι και τέλος τα μισά φιστίκια και την κανέλα. Ανακατεύουμε προσεκτικά.
  • Μοιράζουμε το μείγμα σε 4 μπολ και περιχύνουμε με λίγο μέλι.
  • Σκορπίζουμε τα κυβάκια του καρπουζιού και πασπαλίζουμε με τα φιστίκια Αιγίνης.
Καλή επιτυχία!

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 1923
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 23/06/13 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός