Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ντιπ σπανάκι-παρμεζάνα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από dabalia   
Πέμπτη, 04/07/13
Υλικά:
  • 1 κ.γλ.ελαιόλαδο
  • 4-4 φέτες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1/4 κ.γλ. αλάτι
  • 170 γραμμάρια σπανάκι
  • 1/2 κούπας φύλλα βασιλικού
  • 1/3 τις κούπας κρέμα τυρί
  • 1/8 κ.γλ. πιπέρι
  • 1/3 κούπας γιαούρτι
  • 1/4 κούπας ξυσμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
  • Σε ένα τηγάνι ρίχνετε την κουταλιά το λάδι προσθέστε και το σκόρδο και τσιγαρίστε για 1 λεπτό.
  • Προσθέτετε το σπανάκι και συνεχίζετε να ψήνετε για άλλα 3 λεπτά ,αποσύρετε από την φωτιά αφήνετε να κρυώσει για 10 λεπτά. βάζετε το μείγμα σε ένα blender και προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και χτυπήστε μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα.

Καλή επιτυχία!



Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2828
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 08/07/13 )