Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μπισκότα oreo Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zwzw   
Σάββατο, 13/07/13
Υλικά

Για τη γέμιση

  • 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος με πολλά λιπαρά
  • 227 γραμμάρια άσπρη σοκολάτα ψιλοκομμένη

Για τα μπισκότα

  • 1 1/2 τις κούπας + 3 κουταλιές τις σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσης
  • 3/4 τις κούπας ζάχαρη
  • 3/4 τις κούπας + 1 κουτάλι τις σούπας κακάο πολύ καλής ποιότητας και πικρό
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού soda
  • 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 15 κουταλιές ανάλατο βούτυρο ,να τον έχετε βγάλει από το ψυγείο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την χρήση
Εκτέλεση
  • Ζεσταίνετε την κρέμα, την αποσύρεται από την φωτιά και προσθέσετε την σοκολάτα ανακατεύοντας μέχρι να γίνει ένα μείγμα λείο. Αφήσετε το στην άκρη για 6 ώρες μέχρι να δέσει
  • Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 c. Βάζετε λαδόκολλα στο ταψάκι σας.
  • Ανακατέψτε με mixer χειρός το αλεύρι, ζάχαρη, κακάο, soda και το αλάτι. Καθώς ανακατεύετε θα ρίχνετε και κομμάτι κομμάτι τον βούτυρο. Ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να δέσει
  • Τοποθετήστε την ζύμη ανάμεσα σε δυο φύλα πλαστικής μεμβράνης, ανοίξετε την ζύμη σε δίσκο μισό πόντο παχύ. Βάζετε λαδόκολλα στο ταψάκι σας, αρχίστε να κόβετε με στρογγυλό κόπτη μπισκότων δίσκους και τοποθετείτε τους στο ταψί με απόσταση αρκετή.
  • Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 c για 12 λεπτά .

Προσοχή !! μην μετακινήσετε τα μπισκότα σας εάν δεν κρυώσουν.

Τοποθετήστε τα μισά από τα μπισκότα ανάποδα και με ένα μικρό κουτάλι βάζετε γέμιση, και κλείνετε με τα υπόλοιπα μπισκότα.

Καλή επιτυχία!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 5114
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 17/07/13 )