Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μαριδάκι τηγανητό Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από abba   
Σάββατο, 03/08/13
Υλικά
  • 1 κιλό πολύ ψιλές μαρίδες
  • 1/2 κιλό κρεμμύδια κομμένα σε μέτριες ροδέλες
  • Αλεύρι
  • Αλάτι
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
  • Καθαρίζουμε τις μαρίδες, τις πλένουμε και τις αφήνουμε στο τρυπητό να στραγγίσουν.
  • Οταν στραγγίσουν τις βάζουμε σε ένα σκεύος μαζί με τα κρεμμύδια, τα ανακατεύουμε και τα αλατίζουμε.
  • Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λάδι και μόλις κάψει το βγάζουμε από την φωτιά, αλευρώνουμε το μίγμα κρεμμυδιών και ψαριών, τα στρώνουμε στο τηγάνι σαν πίτα, ξαναβάζουμε το τηγάνι στην φωτιά.
  • Μόλις τηγανιστούν τα ψάρια από την μία μεριά, τραβάμε το τηγάνι από την φωτιά, πατάμε καλά την επιφάνεια των ψαριών με ένα καπάκι κατσαρόλας, στραγγίζουμε σε ένα σκεύος το λάδι, γυρνάμε τα ψάρια από την άλλη μεριά μέσα στο τηγάνι, προσθέτουμε το λάδι και τηγανίζουμε και από την άλλη μεριά.
  • Με τον ίδιο τρόπο συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσει το μείγμα μας και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1955
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 09/08/13 )