Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Παρφέ με ροδάκινο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από kabmaria   
Δευτέρα, 12/08/13
Υλικά
  • 1 κονσέρβα ροδάκινα
  • 200 γρ. σαβουαγιάρ
  • 5 φύλλα ζελατίνα
  • 1 βανίλια
  • 200 γρ. φιλαδέλφεια
  • 2 κουταλιές ζάχαρη
  • 200 γρ. χτυπημένη σαντιγί
  • 8 με 10 κουταλιές λικέρ της αρεσκείας σας
Εκτέλεση
  • Καλύπτουμε μια μακρόστενη φόρμα με αλουμινόχαρτο.
  • Ανακατεύουμε το λικέρ με μισό φλιτζάνι σιρόπι από τα ροδάκινα.
  • Στρώνουμε τα μισά σαβουαγιάρ στην φόρμα και τα βρέχουμε με το μισό μίγμα λικέρ-σιρόπι.
  • Χτυπάμε στο μίξερ την φιλαδελφεια με την ζάχαρη την βανίλια και έξι κουταλιές σκέτο σιρόπι.
  • Προσθέτουμε την χτυπημένη σαντιγί και ανακατεύουμε καλά.
  • Μουσκεύουμε για πέντε λεπτά τις ζελατίνες σε λίγο κρύο νερό, τις στρίβουμε, τις λιώνουμε σε 12 κουταλιές σιρόπι χλιαρό, τις προσθέτουμε στην κρέμα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  • Τέλος κόβουμε τα ροδάκινα σε μικρά κυβάκια και τα βάζουμε και αυτά στην κρέμα. κρατάμε 3 μισά για διακόσμηση.)
  • Ρίχνουμε την κρέμα πάνω στα στρωμένα σαβουαγιάρ προσεκτικά, την σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα, τα βρέχουμε με το λικέρ-σιρόπι και βάζουμε την φόρμα στο ψυγείο για 5 /6 να παγώσει.
  • Οταν παγώσει γυρνάμε την φόρμα ανάποδα τραβάμε το αλουμινόχαρτο και στολίζουμε με σαντιγί και φετούλες ροδάκινα.
Καλή επιτυχία!!!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1380
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 16/08/13 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός