Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Χταπόδι κρασάτο Νο.03 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από abba   
Παρασκευή, 30/08/13
Υλικά
  • χταπόδι
  • λίγο λάδι
  • 1 κούπα λευκό κρασί
  • λίγο ξύδι
Εκτέλεση
  • Κόβουμε το χταπόδι σε μεγάλα κομμάτια,τα τοποθετούμε σε κατσαρόλα χωρίς νερό, τη σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει αρκετά. Το χταπόδι θα βγάλει αρκετό νερό από μόνο του.
  • Το βγάζουμε από την κατσαρόλα το κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια αν θέλουμε και το σοτάρουμε σε τηγάνι με λίγο λάδι. Κρατάμε το ζουμάκι από τη κατσαρόλα σε μια άκρη
  • Το σβήνουμε με το κρασί, 1 κούπα από το ζουμάκι του και λίγο ξύδι. Το αφήνουμε να ψηθεί τελείως μέχρι να τραβήξει τα υγρά του.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 3000
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 02/09/13 )