Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Παγωτό mango-καρύδας Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από fabiulus   
Πέμπτη, 19/09/13
Παγωτό mango-καρύδας
Υλικά
  • 3 φλιτζάνια γάλα καρύδας
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 2 μάνγκο
  • 2 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ
  • 2 κουταλιές της σούπας καλαμποκάλευρο
Εκτέλεση
  • Ανακατέψτε καλά το 1/4 φλυτζάνι του γάλακτος καρύδας με τις 2 κουταλιές της σούπας καλαμποκάλευρο.
  • Κόψτε και πολτοποιήστε τα μάνγκο.
  • Ανακατέψτε το πολτοποιημένα μάνγκο με το υπόλοιπο γάλα καρύδας, τη ζάχαρη, το lime και βάλτε τα σε μια κατσαρόλα να πάρουν μια βράση.
  • Όταν το μίγμα έχει μόλις αρχίσει να βράζει, βγάλτε το από τη φωτιά και αμέσως προσθέστε του το μείγμα καλαμποκάλευρου. Αυτό κάνει αμέσως το υγρό μας να πύξει (όχι πολύ, αλλά θα είναι πιο έντονο όσο κρυώνει).
  • Αφήνουμε το μίγμα παγωτού στην άκρη να κρυώσει και το βάζουμε τη κατάψυξη για όλη τη νύχτα.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 1677
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 23/09/13 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός