Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Farfalle με τόνο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από laalaria   
Δευτέρα, 28/10/13
Υλικά
  • 600 γρ. farfalle
  • 5 ντομάτες αποφλοιωμένες
  • 2 κονσέρβες τόνο
  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 4 κουταλιές ξηρό λευκό κρασί
  • 7 ελιές προαιρετικά σε ροδέλες
  • 2 κουταλάκια φρέσκια ρίγανη
  • Μαϊντανό για το γαρνίρισμα
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι φρέσκο κατά προτίμηση
Εκτέλεση
  • Ζεσταίνουμε το λάδι και μαραίνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
  • Προσθέτουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να πάρουν βράση.
  • Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε να πάρουν βράση για 1 λεπτό.
  • Βάζουμε τις ελιές και αλάτι, πιπέρι κατά βούληση.
  • Βράζουμε τα farfalle.
  • Στραγγίζουμε τον τόνο και τον διαλύουμε με το πιρούνι.
  • Βάζουμε τα farfalle σε μεγάλο πιάτο και προσθέτουμε την σάλτσα και λίγα κλωνάρια μαϊντανού καθώς και λίγη ρίγανη.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2078
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 31/10/13 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός