Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρνάκι λεμονάτο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από kabmaria   
Σάββατο, 14/09/13

 Θα γλειφετε τα δαχτυλα σας!!!!!!!

Υλικά και εκτέλεση
  • Σοταρουμε ένα κιλό αρνάκι σε ενα τηγανι που εχουμε βαλει ελαιολαδο μεχρι να ροδοκοκκινισει αρκετα
  • Eπειτα βαζουμε το κρεας σε μια κατσαρολα με ελαχιστο λαδακι (γιατι το κρεας μας εχει κρατησει λαδι απο το σοταρισμα), προσθετουμε νερο τοσο οσο να σκεπασει το κρεας, ριχνουμε αλατι και ριγανη και το αφηνουμε να βρασει στο χαμηλο
  • Λιγο πριν πιει ολο το νερο ριχνουμε το χυμο 2 λεμονιων, το αφηνουμε λιγο ακομη και μετα το βγαζουμε απο τη φωτια.

Το σερβιρουμε με πατατες τηγανιτες και τις περιχυνουμε με το ζουμακι απο το κρεας


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 5225
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 18-09-2013 15:29
 
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΛΛΑ 2 ΛΕΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ? ΕΓΩ ΘΑ ΠΠΡΟΤΕΙΝΑ 1/2 Η ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΕΜΟΝΑΚΙ...!
 
pastaflora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 18/09/13 )