Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κοτόσουπα Μολδαβίας Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Τετάρτη, 02/10/13
Ολο το καλοκαιρι διπλα στο σπιτι μου εμενε μια εξαιρετικη κυρια επιστημων γεωπονος απο την Μολδαβία. Η κα Ιωαννα Γκισκα (το ονομα της σημαινει ..χηνα στα μολδαβεζικα!), και συζητωντας εμαθα αυτην την υπεροχη κοτοσουπα που σας μεταφερω μαζι με μερικες αλλες που θα σας τις γραψω εν καιρω...
Υλικα
  • 1 κοτα καλη,
  • Νερο αρκετό για σούπα,2 κρεμμύδια
  • 2 καρότα
  • Μαιντανό
  • λίγο λεμονι ή ξυνό (εκεί δεν εχουν λεμονια ουτε ελιές)
  • λάδι
  • Λιγη τσουπρικα (ριγανοθυμαρο η ριγανη κκαι θυμαρι)
  • 1 αυγο
Υλικα για τον φιδε της στιγμης...
  • 1 αυγο λιγο αλατι και
  • Αλευρι οσο παρει
  • Χωρις γαλα ή νερο ...τιποτε αλλο!
  • Τα ζυμωνουμε αυτα μοναχα και κανουμε ενα φυλλο και το κοβουμε σε λεπτες κλωστες για να γινει φιδες!
Εκτελεση
  • Βραζουμε την κοτα με ολα τα υλικα εκτος απο το αυγο και την τσουπρικα που την βαζουμε προς το τελος. Και εκτος απο τον φιδε.
  • Οταν βρασει προσθετω την τσουπρικα το ελαχιστο λεμονι προσθετω και τον ψιλοκομμενο φιδε και αφηνω να βρασουν 2-3 λεπτα ακομη,...
  • Κατοπιν παιρνω λιγη σουπα ζωμο και κτυπαω το αυγο μονο του και σιγα σιγα το ανακατευω με τον ζωμο..και ριχνω ολο το μειγμα στην σουπα και το ανακατευω απαλα.
Την σερβιρω παντα ζεστη...
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 4942
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 06/10/13 )