Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Τρουφάκια Νο.17 (γαλλικά) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από gabanna   
Πέμπτη, 07/11/13
Υλικά
  • 500γρ.σοκολατα κουβερτουρα
  • 200γρ.κρεμα γαλακτος φυτικη χτυπημενη σε μιξερ
  • 100γρ.φρεσκο βουτυρο
  • 300γρ.παντεσπανι η κεικ θρυμματισμενο
  • 1 κουτ.σουπας grand marnier και ξυσμα ενος πορτοκαλιου

Επικάλυψη

  • 200γρ σοκολατα υγειας λιωμενη

Φινίρισμα

  • 100γρ φιστικι αιγινης αλεσμενο ή
  • ζαχαρη αχνη ή
  • κακαο ή
  • αμυγδαλο καβουρντισμενο και αλεσμενο ή
  • ινδικη καρυδα
Εκτέλεση
  • Ζεσταινουμε την κουβερτουρα να λιωσει
  • Προσθετουμε το βουτυρο και ανακατευουμε τα δυο υλικα
  • Προσθετουμε την χτυπημενη κρεμα γαλακτος και ανακατευουμε καλα
  • Θρυμματιζουμε καλα το παντεσπανι (η το κεικ) και ριχνουμε το grand marnier μαζι με το ξυσμα
  • Ριχνουμε τα θρυμματα στο παραπανω μιγμα και ανακατευουμε καλα εως
  • να γινουν μια μαζα να πλαθεται
  • Δινουμε σχημα μικρης μπαλιτσας
  • Καλυπτουμε τα τρουφακια με λιωμενη κουβερτουρα και πολυ γρηγορα βαζουμε το φινιρισμα της επιλογης μας

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 6658
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 10/11/13 )