Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Φιλέτα γλώσσας με κολοκυθάκια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από laalaria   
Δευτέρα, 11/11/13
Υλικά (για 4 άτομα )
  • 4 φιλέτα γλώσσας
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 τομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες καρέ
  • 1 κουτ. γλυκού πελτέ τομάτας
  • 1/2 κουτ. γλυκού βασιλικός (φρέσκος ή ξηρός)
  • Αλάτι- πιπέρι
  • 4 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδελίτσες
  • Λίγο βούτυρο
  • 2 κουτ. σούπας παρμεζάνα τριμμένη (προαιρετικά)
Εκτέλεση
  • Ζεσταίνουμε το μισό λάδι σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το κρεμμύδι και σωτάρουμε μέχρι να μαραθεί.
  • Προσθέτουμε τις τομάτες, τον πελτέ, τον βασιλικό και αλατοπίπερο.
  • Σκεπάζουμε την κατσαρόλα μας και βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 5-10 λεπτά.
  • Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να μαλακώσουν.
  • Αλατοπιπερώνουμε και τα ψάρια, τ' αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε με το υπόλοιπο λάδι και το βούτυρο.
  • Τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν καλά.
  • Βάζουμε τα ψάρια σε ταψάκι και τα σκεπάζουμε με το μίγμα των λαχανικών.
  • Πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και τα βάζουμε στο γκριλ να ροδίσουν.
Αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε παρμεζάνα με το ψάρι, μπορούμε να την
αντικαταστήσουμε με τριμμένη φρυγανιά.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1963
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 15/11/13 )